Vabilo na seminar: podjetja in lokalne skupnosti za soustvarjanje zelenih delovnih mest

Spoštovani predstavniki podjetij in lokalnih skupnosti,

lani smo na 1. nacionalni konferenci Spodbujamo zelena delovna mesta dokazali, da se znamo povezati in graditi našo skupno prihodnost. Dokazali smo tudi, zakaj so zelena delovna mesta delovna mesta prihodnosti, ki imajo visoko dodano vrednost ter prispevajo k reševanju gospodarske, okoljske in socialne krize. Zdaj je nova priložnost za to.

Vabimo vas na brezplačne dvourne seminarje

PODJETJA IN LOKALNE SKUPNOSTI ZA SOUSTVARJANJE ZELENIH DELOVNIH MEST,


ki bodo od aprila do septembra letos potekali v vaši neposredni okolici: na različnih lokacijah v Pomurski, Podravski, Koroški, Savinjski, Zasavski, Spodnjeposavski, Jugovzhodni Sloveniji, Osrednjeslovenski, Gorenjski, Notranjsko-kraški, Goriški in Obalno-kraški regiji. Kdaj in kje, si lahko natančno ogledate na tej spletni povezavi. S prvim seminarjem začnemo že 4. aprila v Gornji Radgoni na sejmu Green.

Na seminarjih boste v prijetnem in ustvarjalnem okolju

· odkrivali nove razvojne priložnosti v vaši regiji,

· razširili mrežo poslovnih poznanstev,

· spoznali obstoječe podporno okolje za razvoj zelenih delovnih mest,

· spoznali uspešne prakse na področju ustvarjanja zelenih delovnih mest,

· opredelili naslednje korake v smeri zelenega gospodarstva in delovnih mest.

V konstruktivnem dvournem druženju boste imeli glavno besedo vi, pri odkrivanju priložnosti za zelena delovna mesta pa vas bosta usmerjali Gaja Brecelj in dr. Renata Karba iz Umanotere, Slovenske fundacije za trajnostni razvoj.

Prihodnost je že tu. Bodite tudi vi..

Udeležba na seminarjih je brezplačna. Prijave na seminar so zaradi lažje organizacije obvezne, prijavnice na posamezen seminar pa najdete na tej spletni povezavi. Dodatne informacije pri Gaji Brecelj na 01 439 4895, gaja@umanotera.org in na spletni strani www.zelenadelovnamesta.si ter v pripetem dokumentu.

PriponkaVelikost
Vabilo_seminarji_Zelena delovna mesta.pdf419.55 KB